13 Eylül 2011 Salı

7 Mumya 2006 İndir Türkçe Dublaj


http://i.imgur.com/rEX8I.jpg
7 Mumya 2006 İndir Türkçe Dublaj 
6 mahkum, günesin kavurdugu Meksika çölünde hapishane aracından kaçar. Çölde ilerlerlerken üzeri bilinmeyen sembollerle kapli altın bir madalyon bulurlar ve kutsal bir Apaçi onlara bölgedeki kayıp Ispanyol hazinesinden sözeder. Grup, altınların oldugu kasabaya dogru yola çıkar. Kayıp hazineyi bulmak için asla durmayacak olan ekibin savasmak zorunda oldugu sadece kasabanın gizemli serifi ve 2 ölümcül yardımcısına degildir. Kasabayi koruyan zombiler ve 7 mumyanın korkutucu sırrı da onları beklemektedir.

Wupload, ultimate file hosting.

Yönetmen: Nick Quested
Senaryo: Thadd Turner
Yapımcılar: Andrew Bryniarski , Jasper Jan , Ryan R. Johnson
Müzik: James Intveld , Michael Turner 
Yapım Yılı: 2006
Tür: Aksiyon, Macera, Korku, Gerilim
Oyuncular
Matt Schulze,Cerina Vincent,Billy Wirth,Billy Drago,Andrew Bryniarski
Danny Trejo,Martin Kove,James Intveld,Noel Gugliemi,Max Perlich
http://i.imgur.com/lt3Um.jpg


Wupload (IDM) ile Dosya indirme: Linke tıkladıktan sonra açılan sekmede sağda Slow Download’a tıklayın. 20 sn bekleyin ve karşınıza çıkan kodları doğru bir şekilde girip submit’e tıklayın. Ardından Download Now butonuna sağ tıklayın ve IDM ile indir’e tıkladıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır.

Son Yapılan Aramalar:

Bunlarada Göz Atın

vip hizda indir
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

Yorum Gönder