13 Eylül 2011 Salı

Zehirli Sarmaşık 4 Türkçe Dublaj


http://i.imgur.com/UYDx8.jpg


 Zehirli Sarmaşık 4 İndir Türkçe Dublaj  


Genç bir kolej öğrencisinin gizemli ölümünden sonra, Danielle “Daisy” Brooks, yaşadığı küçük kasabayı terk ederek yaşantısında yeni bir sayfa açmaya karar verir.
Naif kasaba kızı iki yıllık ilişkisini ve üç yıl önce vefat eden ailesinin hala sıcak olan anılarını geride bırakarak yeni bir hayat kuracaktır. Daisy hayatında yeni bir sayfa açmak için geçmişini geride bırakması gerektiğinin farkındadır. .
NOT :Film +18 Sahneler İçermektedir..

Film Tamdır Sansür Eksik Sahne Vs Yoktur..

Wupload, ultimate file hosting.
Yapım:2008 ~ ABD, Kanada
Tür:Dram, Fantastik
Yönetmen:Josan Hreno
Oyuncular:Agam Darshi, Crystal Lowe, Lindsay Maxwell, Shawna Waldron, Catherine Hicks, Ryan Kennedy, Miriam Mcdonald, Dawn Chubai, Greg Evigan, Andrea Whitburn, Brendan Penny, Janet Bailey, Shaina Tianne Unger
Senaryo:Liz Maverick, Peter Sullivan
Yapımcı:Jon Kroll, Oliver De Caigny, Kevin Kasha
Görüntü Yönetmeni:Kamal Derkaoui
Müzik:Gregory Tripi, Kyle Kenneth Batter
Süre:1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi:25 Temmuz 2008 (ABD)
http://i.imgur.com/Xlk2H.png
http://i.imgur.com/rQXYR.png
http://i.imgur.com/G6Q0q.png
http://i.imgur.com/PInfx.png
Wupload (IDM) ile Dosya indirme: Linke tıkladıktan sonra açılan sekmede sağda Slow Download’a tıklayın. 20 sn bekleyin ve karşınıza çıkan kodları doğru bir şekilde girip submit’e tıklayın. Ardından Download Now butonuna sağ tıklayın ve IDM ile indir’e tıkladıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır.

Son Yapılan Aramalar:

Bunlarada Göz Atın

vip hizda indir
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 yorum:

Yorum Gönder