23 Ağustos 2011 Salı

Atlantis Evolution 2011 indir. full download

Atlantis Evolution (2011/MULTI2/Eng/Rus)
Atlantis Evolution (2011/MULTI2/Eng/Rus)
Yıl: 2011 | PC Game | Eng Rus | Yayınevi: Atlantis Interactive Entertainment | 1.54 Gb
Tür: Görev / Macera 1904 yılında bahçesinde. Curtis Hewitt, New York Patagonia vahşi topraklarından denize dönen 25 yaşındaki bir fotoğrafçı, şiddetli Yeni Atlantis, bilinmeyen bir ülke, ileri teknoloji ve eski inançları kalp onu alır bir girdap içine düşüyor. Tanıdık dünya Curtis sadece giderken ev bulmak, ama New Atlantis insanlara özgürlük vermek için ayrılmış mı, tanrıların bir panteonu acımasız baskısı altında.

1904 yılında bahçesinde. Curtis Hewitt, New York Patagonia vahşi topraklarından denize dönen 25 yaşındaki bir fotoğrafçı, şiddetli Yeni Atlantis, bilinmeyen bir ülke, ileri teknoloji ve eski inançları kalp onu alır bir girdap içine düşüyor. Tanıdık dünya Curtis sadece giderken ev bulmak, ama New Atlantis insanlara özgürlük vermek için ayrılmış mı, tanrıların bir panteonu acımasız baskısı altında.
Curtis için oyun alanı, bilinmeyen bir ülkenin sakinleri ile tanışacak, onların tanrıları önce Atlantisliler hayatı ve inançları öğrenmek ve onların eski, ama öncesinde, teknolojik ilerleme, asırlarca. Heyecan verici bir macera gizemli dünyanın nadide köşelerinden götürür. Yeni Atlantis önde gelen bilim adamları tarafından inşa edilmiş muhteşem bir araba uçan geçen yüzyılın gemiye yüksek denizler,, seyahat edecek kimse yerliler girmeye cesaret Atlantis antik köy, bushwhack orman içine bakmak, karmaşık bir sistemi keşfetmek mağaralar, saray Tanrıların kendilerini bulmak ve hatta 8000 yıl önce antik Atlantis forsaken ziyaret etmek için zamanda geriye gitmek. Ve belki de, çünkü onların inanılmaz yolculuk Curtis kasvetli rutin arasında uzun slumbered vardı onun doğası, özellikleri açılır ve ev değişmiş bir adam döndürür.
Quest, grafik, çok basit olsa da, küçük bir açısal geçişi için. Ama arsa gerçekten ilginç.
Bu görev benim ilk değildi, ama bu arsa nedeniyle hatırlıyorum
Uzun yıllar boyunca, Fransız ekibi paten Cryo oyunlar Atlantis hakkında ve şirketin gelişimi çöküşünden sonra bile kayıp kıta sadık kaldı vardır, ve onun kronik, birleşik yazarken söylüyorum adı ile bir yaratıcı ekip kullanmadan yazabilmek devam – Atlantis Interactive Entertainment.
Özellikler:
Ilk kişi, karakterin kişiliğinin evrim arka planında yer alır, sürekli gelişmekte olan heyecan verici bir hikaye, bir epik macera;
Sezgisel & tıkla arayüzü;
Muhteşem grafik ve animasyon ekran koruyucular, Disney / Pixar çizgi film tarzında yapılan karakterler ve yerler;
Atlantisliler ve kudretli tanrılar da dahil olmak üzere kiminle karşılaşacak 30′dan fazla eşsiz bireyler;
20 farklı bölgeye ayrılmıştır kadar beş oyun dünyalarında;
Orijinal ustaca bulmaca çoğu;
Müzik ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan besteci, nötr, ⅈ Atlantis ötesinde ses tasarımı Atlantis 1 ve 2, üzerinde çalışıyor
30 saat içinde büyüleyici geymlpeya.
Oyun program Alcochol 120% yapılan iki disk görüntüleri şeklinde sunulmaktadır, böylece sıradan disk sürücüleri (oyun yüklemek yüklemek ve çalıştırmak için onlarla devam sonra, bir sanal sürücü görüntüleri monte etmek için bu programa ihtiyacınız olacak ilk ilk görüntü, daha sonra yükleyici isteği üzerine ikinci).
ScreenShot
Atlantis Evolution (2011/MULTI2/Eng/Rus)
Atlantis Evolution (2011/MULTI2/Eng/Rus)
Atlantis Evolution (2011/MULTI2/Eng/Rus)
No P A S S W O R D


http://www.wupload.com/file/117838537/atlantida_ENG.part1.rar
http://www.wupload.com/file/117838538/atlantida_ENG.part2.rar
http://www.wupload.com/file/117838539/atlantida_ENG.part3.rar
http://www.wupload.com/file/117838541/atlantida_ENG.part4.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wupload (IDM) ile Dosya indirme: Linke tıkladıktan sonra açılan sekmede sağda Slow Download’a tıklayın. 20 sn bekleyin ve karşınıza çıkan kodları doğru bir şekilde girip submit’e tıklayın. Ardından Download Now butonuna sağ tıklayın ve IDM ile indir’e tıkladıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Etiketler: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder